De Kerstman op Pinterest! Hulp van ‘Secret Santa’

De Kerstman op Pinterest! Hulp van 'Secret Santa'Met de feestdagen in het vooruitzicht, kan de pakjes stress aardig toeslaan. Geen paniek! Dit jaar helpt Pinterest je bij het doen van je kerstinkopen. De Kerstman op Pinterest geeft je tips voor kerstcadeaus voor je vrienden en familie. Maak kennis met Pinterest’s ‘Secret Santa’! De Pinterest kerstcadeau inspiratie tool!

 

 

 

 

 

Pinterest’s Secret Santa!

Op Pinterest’s business blog kwam ik hem voor het eerst tegen. Pinterest’s ‘Secret Santa’. Met deze tool wil Pinterest het je gemakkelijk maken je kerstinkopen te doen. De Kerstman op Pinterest secret santa

Hoe het werkt. Op de pagina van ‘Secret Santa‘ kun je zoeken naar familie en vrienden op Pinterest. Als zij een Pinterest account hebben, gaat de Pinterest API voor je aan de slag. Het resultaat: Pinterest toont je een bord vol met cadeau-ideeën gebaseerd op wat de persoon waar je naar zocht op zijn of haar Pinterest borden heeft staan.

Als degene die je zoekt geen Pinterest account heeft, geen probleem. Klik rechtsonder op de knop ‘I can’t find…’ En je krijgt keuze opties te zien. De kerstman op Pinterest heeft namelijk een aantal cadeauborden gemaakt voor bijvoorbeeld de ‘Health Hound’, de ‘Pet Parent’ of de ‘Party Prepper’. Selecteer de categorie die het beste past bij de persoon waar je een cadeautip voor zoekt en je krijgt een bord vol ideeën te zien.De Kerstman op Pinterest geen pinterest account

De borden zijn gevuld met de cadeau ideeën die op dat moment trending zijn op Pinterest. Ook vind je er pins van een aantal grote merken. En Secret Santa pint zelf natuurlijk ook ideeën op zijn eigen Pinterest account.

De Kerstman op Pinterest, ga jij zijn hulp gebruiken?

Natuurlijk heb ik ‘Secret Santa’ op de proef gesteld. En ik moet zeggen, ik heb wel wat passende cadeautips gevonden. Slim hoe Pinterest inspeelt op het seizoen en ook hier merken de kans geeft hun producten voor de ogen te krijgen van pinners.

Wat denk jij? Ga jij ze gebruiken? Voor je zelf? Of als tip voor je klanten? De urls van de borden voor de ‘Health Hound’, de ‘Pet Parent’, etc. kun je natuurlijk gewoon delen ter inspiratie voor jouw klanten. Leuke manier om ze ook op jouw borden met kersttips en ideeën te wijzen 😉

Of zet jij Pinterest op een hele andere manier in tijdens kerst? Laat het me weten in een reactie onder deze blog!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *