Herfsttrends op Pinterest die je niet mag missen!

Herfsttrends op Pinterest!Wat is hot op Pinterest in de herfst? Welke herfsttrends op Pinterest mag je niet missen? Pin inspiratie van Pinterest zelf.

Pinterest geeft weer een update over wat hot is op Pinterest deze herfst. Wat is trending op het gebied van mode, woningdecoratie, make-up en eten. Je kunt het terugvinden op het Pin Picks Pinterest account.

 

 

 

 

 

Herfsttrends op Pinterest!

Herfsttrends op Pinterest die je niet mag missen! wijde pijpenOm te beginnen met kleding. De zeventiger jaren zijn helemaal terug! Met broeken met wijde pijpen (stijging 89%) en retro patronen en materialen, zoals borduursels (up 51%). Ook fluwelen kleding (stijging 31%) en schoenen (stijging 44%).  Je ziet het allemaal terug op het bord ‘Fall fashion 2017‘.

Herfsttrends op Pinterest die je niet mag missen! hangend groenMet betrekking tot woningdecoratie draait het allemaal om hangende decoraties (stijging 72%). Hangend groen, takken met allerlei versiersels, noem maar op.

Ook de kleur indigo is hot. Bekijk de laatste trends op het bord ‘Fall home trends 2017‘.

Herfsttrends op Pinterest die je niet mag missen! KoperkleurIn make-up draait het allemaal om metallic en glitter. Van Metallic lippenstift (stijging 118%) tot koperkleurige oogschaduw (stijging 30%). Op het bord ‘Fall beauty 2017‘ vind je dit allemaal terug.

Ook herfstrecepten mogen niet ontbreken. Pompoen ligt voor de hand, maar er is meer. Appel chips met kaneel (58k bewaard), gebakken vijgen met geitenkaas (14k bewaard)en herfst minestrone soep (15k bewaard).

Halloween op Pinterest!

Uiteraard kunnen Halloween pins in deze tijd van het jaar ook niet ontbreken. Elk jaar zoeken en pinnen mensen meer dan 200 miljoen Halloween ideeën op Pinterest. Pinterest onderzocht wat hier trending is en laat je dat zien op hun Pinfrights 2017 bord.

Daar blijft het niet bij. Ze maakten zelf een online Haunted House waarin jij de toptrends op Pinterest kunt ontdekken als je durft.

Herfsttrends op Pinterest die je niet mag missen! Haunted house

Nieuwsgierig naar welke costuums hot zijn op Pinterest? Je vindt de lijst op het Pinterest blog.

Laat jij je inspireren door deze Pinterest trends bij wat je pint? Of ontbreekt er in dit overzicht echt iets? Laat het me weten in een reactie onder deze blog!

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

2 antwoorden
  1. Sarah van Dee
    Sarah van Dee zegt:

    Altijd een fijne blog, deze trends artikelen! Ik kan het niet hard maken maar horen er niet ook DIY’s bij? En dan met name voor Halloween/Kerst.

    Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *