Kerst op Pinterest in augustus?

Kerst op Pinterest in augustus?Je zit nog vol met je hoofd in de zomer (hoewel het zomerweer wat op zich laat wachten). Misschien heb je je vakantie nog wel tegoed. Het laatste waar je nu aan denkt is pinnen voor de winter. Dan klinkt Kerst op Pinterest in augustus ver van je bed. Ook al ben je gewend vooruit te denken over wat je kunt pinnen.

Toch is het slim nu al aan de slag te gaan met Kerst. Pinners zijn dromers en planners. Ze denken vooruit. Want wat is voor veel mensen het eerste waar ze naar uitkijken na de zomer? Precies, de feestdagen. Dan is het ineens niet meer zo raar om nu al na te denken over je kerstpins.

Meer daarover en tips voor jouw augustus pins vind je in deze blog!

Kerst op Pinterest in augustus

Om maar meteen verder te gaan op Kerst. Volgens Pinterest gaan pinners gemiddeld zo’n 2-3 maanden voordat ze een aankoop willen doen al op zoek naar ideeën voor die aankoop. We gaan rekenen. Augustus is maand acht. Twee, drie maanden later leven we dus in oktober, november.

Ik hoor je denken, dat is nog geen Kerst! Ik hoef me nergens zorgen over te maken. Gewoon nog even heerlijk genieten van de zomer!

Maar wat blijkt. Als pinners los gaan op ideeën voor de feestdagen, zijn ze er veel eerder bij. Sommige beginnen daar al acht (!) maanden voor de Kerst mee (dus in april!). Pinterest en Kerst blijken de perfectie combinatie! Als je zo rekent, ben je eigenlijk al laat met je kerstpins 😉 Aan de slag met Kerst dus!

Kerst op Pinterest in augustus? pins

Wat pin je verder in augustus?

Fijn pinnen over Kerst op Pinterest in augustus, maar ik kan toch zeker ook over andere onderwerpen pinnen? Zeker weten!

Wat dacht je van alles wat te maken heeft met ‘back-to-school’? Dat is voor alle kids en jongeren die terugkomen van vakantie actueel. Of ze daar nu blij van worden of juist niet. Daarmee is het ook een onderwerp voor hun ouders, die ervoor moeten zorgen dat alle schoolspullen weer in orde zijn. Pinnen maar!

En als je vooruit denkt in termen van 2-3 maanden, dan kom ik ook uit op Halloween en de herfstvakantie. Misschien al wel de eerste ideeën voor Sinterklaas surprises. Of pakjes.

Trends op Pinterest in augustus

Kerst op Pinterest in augustus? tatoeagesPinterest meldt in haar blog met Pinsights dat onderwerpen als tatoeages van eten, recepten met weinig koolhydraten en glinstersproeten hot zijn op dit moment. Net als net-tasjes, die het vooral bij de Duitse pinners goed doen.

Inspiratie opdoen op basis van wat er vorig jaar rond deze tijd populair was op Pinterest? Bekijk dan de blog van Tailwind en hun trend borden op Pinterest. Daar zie je wel wat back-to-school en Halloween voorbij komen!

Genoeg manieren dus om inspiratie te vinden voor jouw pins in augustus. Zelfs voor de Kerst!

Ga jij al pinnen voor Kerst?

Als je dit zo leest, ga jij dan al aan de slag met je pins voor de feestdagen? Denk je het hele jaar door al vooruit over wat je gaat pinnen? Of is jou ervaring met pinnen rondom de feestdagen heel anders? Laat het me gerust weten in een reactie onder deze blog! Ik ben benieuwd!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *