Pinterest app Lens beta krijgt interessante updates!

Pinterest app Lens beta krijgt interessante updates!In maart dit jaar kregen alle Pinterest gebruikers in de VS toegang tot de Pinterest app Lens beta. De ‘real world visual discovery tool’ zoals ze het zelf noemen. De tool waarmee je je directe omgeving fotografeert en direct op Pinterest kunt zoeken wat er over de voorwerpen op jouw foto te vinden is op Pinterest.

Het gebruik van deze app is in de VS de laatste maand alleen al verdrievoudigd!

Nu kondigt Pinterest een aantal interessante updates aan in de Lens beta app. Daar vertel ik je in deze blog graag meer over. Hopelijk gaat de app snel uit beta en wordt hij daarmee toegankelijk voor iedereen!

Lens meerdere dingen ineens!

De app kon altijd al meerdere objecten herkennen in een beeld. Nu vertelt Pinterest op haar blog dat de app je nog eenvoudiger laat zoeken naar die verschillende objecten zoeken op Pinterest. Door het introduceren van ‘guides’, voorgestelde zoekwoorden eigenlijk. Die je helpen bij het verfijnen van je zoektocht op Pinterest.

Lens-Object Detection-GTM-02

bron afbeelding: Pinterest blog

Lens beta herkent QR codes

Ook kun je vanaf nu QR codes scannen met Lens beta. Je komt direct uit op de website of het Pinterest bord waar de QR code aan gelinkt is.

Shortcut naar Lens beta op je smartphone

Vanaf nu kunnen ook iPhone gebruikers de shortcut naar de Lens beta app gebruiken. Klik op de Pinterest app op je scherm en zie de shortcuts in beeld verschijenen die je dircht naar Lens, Explore, Search of je Saved ideas brengen.

Pinterest app Lens beta krijgt interessante updates shortcuts

Lens beta wordt slimmer

Lens is niet voor niets nog in beta. Samen met de gebruikers van de Pinterest Lens beta app, werkt Pinterest hard aan het optimaliseren van de visuele ontdekkingstool. Zodat je als je een gebruikte papieren zakdoek lenst je niet uitkomt op een acessoire voor je trouw outfit…

De Pinterest app Lens beta, ga jij em gebruiken?

Ik kan niet wachten totdat Lens beta ook in Nederland te verkrijgen is! Het lijkt mij een super tool om in te zetten bij je visuele zoektocht naar inspiratie op Pinterest. Wat vind jij? Wordt jij ook enthousiast over deze tool? Ga je hem gebruiken? Laat het me weten in een reactie onder deze blog!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *