Pinterest hulp nodig? Waar kan ik je mee helpen?

Pinterest hulp nodig? Stel me jouw Pinterest vraag!Welke vragen over Pinterest heb jij? Waar loop je op Pinterest tegenaan waar je niet uit komt? Waar kan jij Pinterest hulp bij gebruiken? Stel me je vraag en ik help je graag.

En daarmee help je mij ook! Met behulp van jouw vragen, kan ik er namelijk voor zorgen dat de blogs die ik elke week schrijf gaan over dingen die jij wilt weten over Pinterest.

Pinterest hulp

Een aantal jaren geleden, toen ik net met deze blog begon, heb ik deze vraag ook al eens gesteld. Maar ik denk dat er nu heel wat andere vragen spelen met betrekking tot Pinterest. Pinterest heeft zich als platform flink ontwikkeld de afgelopen jaren. Daarmee is er aardig wat veranderd en dat brengt nieuwe vragen met zich mee.

Pinterest trainingLaat me weten welke Pinterest hulp jij kunt gebruiken. Stel me je vraag via een reactie op deze blog. Of via een e-mail als je dat prettiger vindt. En ik ga ermee aan de slag voor je. Een stukje gratis Pinterest advies 😉

 

Neem je tijd!

Je hebt de hele zomervakantie de tijd om je vraag te stellen. Neem er dus rustig je tijd voor. Want ook ik ga van die vakantie genieten. Heerlijk! Lekker bijkomen in de natuur en natuurlijk onder water. Blogpauze dus.

Pinterest hulp nodig, vakantie

Tijdens die paar weken opladen, komen er altijd nieuwe ideeën en plannen naar boven om vol goede moed en energie mee aan de slag te gaan. Ik kan me voorstellen dat dit bij jou niet anders werkt. En daarmee komen ook vragen. Wie weet zitten daar voor jou Pinterest vragen bij. Die kun je me dus stellen als je weer terug bent en aan de slag gaat.

Of stel me je vraag direct

Maar als je nu al een prangende vraag hebt, wacht dan niet en stel hem gerust! Ik hoor graag van je.

Oh, en als je anderen kent met een dringende Pinterest vraag, wijs ze gerust op deze blog. Ook zij kunnen hun vragen stellen natuurlijk!

Alvast bedankt voor je hulp en geniet van de zomer!

2 antwoorden
 1. Marjon
  Marjon zegt:

  Als ik iets pin via de app wordt er sinds kort ook direct een link geplaatst daarvan op Facebook. Hoe kan ik dit aanpassen zodat mijn tijdlijn niet iedere keer vol staat als ik aan het pinnen ben?

  Beantwoorden
  • Suzanne Wartenbergh
   Suzanne Wartenbergh zegt:

   Hoi Marjon, dat is heel eenvoudig.

   Als het goed is, zie je voordat je pint via de app onder het veld waar je de beschrijving van een pin aan kunt passen een Facebook tekentje. Klik dat uit en klaar. In de iOS app is dat Facebook logo lichtgrijs om een pin niet op Facebook te delen en donkergrijs om hem wel op Facebook wilt delen.

   Je kunt dit ook via het web oplossen. Log in en ga in het donkere gedeelte onder de beschrijving van de pin (als je een nieuwe pin aan het plaatsen bent) naar de hokjes waar Facebook en eventueel ook Twitter achter staat. Vinkje aan is delen op Facebook. Vinkje uit is niet delen op Facebook.

   Pinterest onthoudt deze instelling. Dus als je het delen op Facebook aan zet, blijf je al je pins op Facebook delen, totdat je het weer uit zet.

   Succes en pin ze!
   Suzanne

   Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *