Pinterest recepten en film pins krijgen een update!

Pinterest recepten en film pins krijgen een update!Je kent het vast wel. Je zoekt naar een lekker recept op Pinterest en je vindt precies wat je wilt maken! Je klikt door en… geen recept… Dat is binnenkort verleden tijd! De Pinterest recepten en film pins krijgen een update.

Voortaan toont Pinterest je nog meer informatie in deze Rich Pins direct op Pinterest.

Hoe dat er precies uit gaat zien, vertel ik je graag in deze blog!

Recepten Pins

Pinterest recepten en film pins krijgen een update, recept pinZe bestaan sinds 2013, recepten pins. Inmiddels pint 90% (!) van de pinners regelmatig een recept voor een gerecht of een drankje volgens Pinterest. Daarmee is deze categorie één van de meest gebruikte categorieën op Pinterest. Geen wonder dus, dat ze aan de beurt waren voor een update!

Wat is er veranderd? Voorheen was in de meeste recepten pins al te zien welke ingrediënten je nodig had voor een gerecht. Nu is daar onder andere de bereidingstijd aan toegevoegd. Net als het aantal personen dat je met dit recept kunt bedienen.

En daar blijft het niet bij. Het aantal recepten pins met deze extra gegevens is verdubbeld op Pinterest. Naar maar liefst 4 miljard! Dat zijn serieuze aantallen. Goed om te weten als je actief bent in deze branche! Regel die recepten Rich Pins voor je site!

Pinterest recepten en film pins krijgen een update, film pinFilm Pins

Ook de film pins krijgen een update. In deze pins lees je nu informatie over de cast, producer en je ziet de beoordeling van de film. Hoeveel punt van de maximaal 10 heeft een film gescoord via reviews.

Met 33 miljoen film pins op Pinterest is ook dit een categorie pins om rekening mee te houden!

En wat dacht je van een bord op je account met de combi? Welke snacks voor een avondje film kijken thuis zijn de toppers? Pin voor elke film een eigen snack 😉

Wat vind jij van de vernieuwde Pinterest recepten en film pins?

Met deze aanvulling in de Pinterest recepten en film pins, wordt het voor pinners nog eenvoudiger om precies te vinden wat ze zoeken op Pinterest, zonder dat ze het platform hoeven te verlaten. Fijn voor pinners dus!

Ik kan me wel voorstellen dat deze uitgebreide pins nu minder traffic gaan opleveren naar de websites die erachter liggen. Simpelweg omdat de noodzaak ertoe minder wordt. Veel van de gezochte informatie is immers al te lezen in de pin.

Ondanks dat vind ik het een verbetering. Ook jij kan op deze manier via deze Rich Pins meer waarde brengen bij je volgers / doelgroep. En ik denk dat precies dat er juist voor gaat zorgen dat je mensen makkelijker aan je kunt binden, waardoor die traffic naar je site vanzelf weer volgt.

Wat vind jij van deze update van de vernieuwde Pinterest recepten en film pins? Nuttig? Of overbodig? Laat het me gerust weten in een reactie onder deze blog!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *