Valentijnsdag op Pinterest, ‘love is in the air!’

Valentijnsdag op Pinterest! 'Love is in the air' blog door @suuswartenberghNog een paar dagen en het is weer Valentijnsdag. Sommigen vinden het een heerlijk excuus om iets extra’s te doen voor de mensen waar je om geeft. Anderen hebben er een hekel aan en zien het als één grote commerciële toestand. Hoe je het ook wendt of keert, met maar liefst 200 miljoen Valentijnspins is Valentijnsdag op Pinterest HOT!

Zeker de moeite waard om daar een aantal pins aan te wagen!

In deze blog inspiratie waarmee jij snel jouw Valentijnsdag bord bij elkaar kunt pinnen. En jouw volgers wereldwijd kunt inspireren rondom deze vrolijke feestdag!

Valentijnsdag op Pinterest volgens Pinterest

‘Love is in the air’ roept Pinterest op haar business blog. Maar liefst 29 miljoen pinners gebruiken Pinterest voor Valentijnsinspiratie. Nog wat meer Valentijnscijfers. Tot op heden staan er zeker 200 miljoen Valentijnspins op Pinterest en zijn er al 58 miljoen Valentijns zoekopdrachten uitgevoerd door 12 miljoen pinners.

Valentijnsdag op Pinterest pins

Wat wordt er dan zoal gepind?

Uiteraard vind je er zelfgemaakte Valentijnskaarten en lekkernijen. Maar ook pins met recepten voor heerlijke Valentijnsdiners en hèt ultieme Valentijnscadeau.

En dat is ook precies waar pinners naar zoeken blijkt uit de trending Valentijns zoekopdrachten volgens Pinterest: “Valentine’s ideas,” “Valentine’s Day gifts for him” en “Valentine’s Day crafts”.

De hoogste tijd dus om ook jouw volgers te helpen met het creëren van de ultieme Valentijnsdag!

Valentijns pinspiratie!

Als je een Valentijnsbord gaat maken, waar moet je dan over pinnen? Kijk eerst even bij de zoekwoorden die de Guided Search je geeft op Pinterest. Wat kom je daar tegen? Dat geeft je ongetwijfeld ideeën voor bord onderwerpen.

Valentijnsdag op Pinterest, zoekwoorden

En vergeet natuurlijk de populaire zoekopdrachten niet:

Valentijnsdag op Pinterest, zoekopdrachten

Na wat rondneuzen op Pinterest, hier een lijstje met suggesties voor pins waarmee je zeker scoort bij Valentijnslovers:

Valentijnsdag op Pinterest, receptPins met Valentijns lekkers, chocolade, cakejes, koekjes, gezonde snacks, etc. Vergeet de hartjes niet bij de versiering! En voeg vooral de recepten voor het maken van dit lekkers toe aan je pin!

Een bord met de leukste Valentijnscadeaus. Misschien zelfs een bord ‘voor hem’ en een bord ‘voor haar’. Als je hier product Rich Pins voor kunt inzetten, maak je helemaal optimaal gebruik van wat Pinterest je kan bieden rondom Valentijnsdag! Valentijnscadeautjes kun je natuurlijk ook zelf maken. Knutsel ideeën hiervoor, passen zeker op dit bord!

Valentijnsdag op Pinterest, kaartIdeeën voor zelf in elkaar te knutselen Valentijnskaarten. Denk hierbij ook aan quotes, die pinners kunnen gebruiken op hun zelfgemaakte kaarten.Bloemen! De rode roos is en blijft de bloem van de liefde. En ‘zeg het met bloemen’ geldt zeker op Valentijnsdag!

Romantische diners en avondjes uit zijn onlosmakelijk verbonden aan Valentijn. Tips voor uitstapjes of recepten voor een liefdevol Valentijnsdiner horen dus ook thuis op je Valentijnsbord. Vergeet daarbij de passende outfit voor zo’n romantisch avondje of de tafelversiering niet!

Tot slot, vergeet niet dat Valentijnsdag de dag van de liefde is. En die liefde komt in vele vormen. Er zijn genoeg vriendinnen die elkaar op Valentijnsdag laten weten hoe enorm zij hun vriendschap waarderen. Of kids die paps en mams willen vertellen hoeveel ze van hen houden. Pin dus niet alleen voor ‘stellen’!

Jouw Valentijnsbord!

Vier jij Valentijnsdag op Pinterest? Heb jij een Valentijnsbord gemaakt op Pinterest? Of meerdere zelfs? Deel ze gerust met me in een reactie onder deze blog!

Oh, en fijne Valentijn!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *