Online training Pinterest voor Webwinkels live!

Online Pinterest training voor webwinkelsHet is zo ver! Na veel, hard en vooral leuk werken, staat hij online op StudyTube! Mijn online training Pinterest voor Webwinkels! Daar ben ik best een beetje trots op. Daarom vertel ik je er graag meer over.

Wil jij als webwinkel een krachtig wapen toevoegen aan je Social Media arsenaal? Leer dan alles over de kracht van Pinterest en hoe je deze optimaal kunt inzetten voor je webwinkel. Ontdek hoe je je doelgroep het beste bereikt met Pinterest. Leer hoe je je Pinterest account optimaal inricht en hoe je je website slim inzet.

Na het afronden van de training heb je jouw Pinterest strategie in handen!

Op welke vragen krijg je antwoord in deze training?

  • Wat is de kracht van Pinterest en hoe zet ik deze in voor mijn webwinkel? Elk social media kanaal kent zijn eigen krachten. De inzet van social media is pas effectief als je deze unieke krachten weet te benutten. Anders kost het je veel tijd en levert het je niets op. Als je weet wat de unieke kracht van Pinterest is en begrijpt hoe je deze voor jouw webwinkel kunt gebruiken, is dat de helft van je succes!
  • Hoe maak ik optimaal gebruik van de Pinterest functionaliteit en zet ik deze effectief in? Om Pinterest effectief in te kunnen zetten, moet je weten hoe het platform praktisch werkt en welke taal er wordt gesproken. Pas dan kun je zien hoe jij daar met jouw Pinterest strategie bij kunt aansluiten en voorkom je het maken van basale Pinterest fouten.
  • Online training Pinterest voor webwinkelsHoe bereik ik mijn doelgroep op Pinterest en laat ik mijn doelen daarbij aansluiten? Het is heel verleidelijk om op social media en dus ook op Pinterest vooral te vertellen wat jij kwijt wilt. Zenden noemen we dat. Maar is dat ook waar je doelgroep naar op zoek is op Pinterest? Om succesvol te zijn op Pinterest is het daarom belangrijk te bepalen waar jouw doelen matchen met wat je doelgroep op Pinterest doet.
  • Hoe richt ik mijn Pinterest account effectief in en zet ik ook mijn website in voor het behalen van mijn Pinterest doelen? In het wilde weg Pinterest borden maken en pins plaatsen, levert je zeker resultaat op. Maar is dat ook het resultaat waar je naar op zoek bent? Met een goed doordacht account behaal je betere resultaten. Zeker als je hierbij je website betrekt. Daar worden pinners immers klanten!
  • Waarom is interactie belangrijk op Pinterest en hoe ga ik die aan met mijn doelgroep? Interactie is het stuk ‘social’ van social media. Daarom kan interactie niet ontbreken in je Pinterest strategie. Er zijn effectieve manieren van interacteren en een manieren die minder succesvol zullen zijn. Belangrijk dus om te weten wat ‘done’ en ‘not done’ is op Pinterest.
  • Hoe weet ik of ik succesvol ben op Pinterest en hoe stuur ik bij als dat niet zo blijkt te zijn? Je pint volgens je plan, maar levert dat je op wat de bedoeling is? Of verandert er misschien iets binnen je markt of je doelgroep waarmee je plan ineens niet meer zo effectief lijkt te zijn? De enige manier om hier zeker van te zijn en op in te kunnen spelen is je succes monitoren en bijsturen waar dat nodig is.

Online Pinterest training voor webwinkels Pinterest volgens zelf

De online training Pinterest voor Webwinkels iets voor jou?

Klinkt dit je goed in de oren? Neem dan een kijkje op StudyTube, klik op de afbeelding hieronder en ga direct aan de slag! Meer weten over de training? Neem gerust contact met me op!

Pinterest voor Webwinkels StudyTube

De testers van de training zeiden er het volgende over:

“Graag wil ik zeggen dat ik het een hele duidelijke en volledige training vind en dat ik hem met plezier heb gevolgd. Voor mij ligt er een flinke klus te wachten om alle stappen serieus uit te werken en aan de slag te gaan.” M. van Steveninck

“Echt een complete training waar van begin tot het eind op een logische volgorde uitgelegd wordt hoe Pinterest is opgebouwd, wat je er allemaal mee kunt en hoe je het het beste in kunt zetten.” B. Kemper

“Ik vind het erg goed opgezet en de variatie in filmpjes, tekst en interactief vind ik erg prettig. De uitleg die je geeft, is erg duidelijk zonder dat je het gevoel krijgt dat je een nitwit bent en ik denk dat zelfs mijn schoonmoeder het zou begrijpen (en dat is een hele uitdaging 😉 ). De opbouw zit goed in elkaar en aan het eind heb je echt flink wat bijgeleerd.” M. Spijker

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *